Salut!

Ne bucurăm că ai decis să îți înscrii proiectul pe platforma noastră!

Am gândit Creștem Idei ca pe un loc în care să adunăm cele mai creative proiecte cu impact social. Ideile nu cresc fără oameni. Știm că ești aici pentru că vrei să-ți dezvolți ideea și te preocupă binele comunității. Credem că împreună putem găsi susținători pentru campania ta!

Ia-ți un moment de răgaz înainte să parcurgi pașii pentru a-ți înscrie proiectul. Urmează să-l prezinți printr-un video scurt. Gândește-te la ideea ta și la cum îi vei convinge pe oameni să te susțină.

Nu uita de impactul social pe care îl are în vedere proiectul tău și domeniul în care acesta se încadrează. Îți recomandăm să răspunzi la cel puțin unul dintre Obiectivele de Dezvoltare Durabilă ale Organizației Națiunilor Unite, pe care le poți consulta aici.

Prin mecanismul de finanțare alternativă pe care-l propunem, poți deveni inițiatorul unei campanii doar dacă reprezinți o persoană juridică. 

 

Join us

Start a campaign

Cum îți înscrii campania?

Simplu, urmând pașii de mai jos!
 
 • 01

  Creează-ți contul de utilizator.

  Ai nevoie doar de următoarele date: organizația din care faci parte, nume, prenume, adresa de e-mail și parolă.

  Nu uita să citești cu atenție Termenii și condițiile platformei și Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.

  După ce ți-ai creat contul, data viitoare va trebui doar să te loghezi.
 • 02

  Confirmă înregistrarea contului de pe adresa ta de e-mail.

 • 03

  Revino pe site și apasă butonul „Inițiază o campanie”!

 • 04

  Completează formularul de înscriere pentru a-ți înregistra campania.

 • 05

  După ce ai parcurs toți pașii și ai completat toate câmpurile, apasă butonul „Trimite”.

 • 06

  În următoarele zile, propunerea ta de campanie va fi analizată de către echipa noastră.

  Vom reveni cu un e-mail în care îți vom explica concluziile evaluării. Dacă rezultatul va fi unul pozitiv, îți vor fi solicitate alte documente justificative.
 • 07

  Bucură-te că ai devenit parte din comunitate!

  Acum, creștem împreună ideile care schimbă lumea!

Este important să știi că…

În situația în care campania și-a atins obiectivul de finanțare,  te vom anunța printr-un email de confirmare, în care îți vom explica pașii de urmat pentru a putea începe să-ți implementezi proiectul. Nu uita să mulțumești și să îți ții la curent susținătorii! 

În situația în care campania nu și-a atins obiectivul de finanțare, te vom anunța printr-un email. În cel mai scurt timp posibil, vom returna integral banii susținătorilor.