Campanii active

0 Zile rămase
Suma colectată: 1.500 lei
100.00%
Obiectiv: 1.500 lei
0 Zile rămase
Suma colectată: 2.545 lei
101.80%
Obiectiv: 2.500 lei
0 Zile rămase
Suma colectată: 10.000 lei
100.00%
Obiectiv: 10.000 lei

Campanii Finanțate

Lumea e plină de idei

Aici cresc ideile care îți schimbă comunitatea!

Azi ONG-uri mici, mâine ONG-uri sustenabile

Pagina pe care te afli a fost dezvoltată în cadrul proiectului „Azi ONG-uri mici, mâine ONG-uri sustenabile” sau, pe numele lui scurt, belONG. Este un proiect care s-a născut ca răspuns la problema lipsei resurselor financiare a organizațiilor neguvernamentale din România. ONG-urile au idei creative, au curaj și au energie pentru a aduce schimbarea în bine, dar nu au mereu fonduri pentru a face asta. Am pornit la drum convinși că putem conecta ideile lor cu oamenii care să le susțină! 

belONG este un program în care 15 organizații mici din țară învață cum să facă fundraising pentru a-și transforma comunitățile. Creștem Idei este un instrument la îndemâna ONG-urilor din proiect, dar nu doar. Aici, o organizație inițiază o campanie de crowdfunding, iar susținătorii încurajează ideea, așa încât proiectele care schimbă România să prindă viață! 

Ești un ONG la început de drum?

În cadrul proiectului belONG, am creat o serie de materiale utile pentru ONG-urile la început de drum. Vrei să înveți cum să faci fundraising pentru ONG-ul tău? Cum să gândești prima sau următoarea ta campanie de crowdfunding? Sau cum să comunici eficient? Avem câte un ghid pentru toate!

Crește-ți ideea în 4 pași simpli

1. Concept

Dezvoltă-ți ideea. Urmează să-ți prezinți proiectul printr-un video scurt. Gândește-te cum îi vei convinge pe oameni să susțină campania ta.

2. Strategie

Stabilește detaliile și evaluează riscurile. Creează o strategie solidă pentru a asigura succesul campaniei tale. Inovează prin ideea ta!

3. Publică

Intră pe platformă, urmează pașii și încarcă-ți campania.

4. Obține finanțare

Încheie-ți campania cu succes. Pregătește-te să-ți implementezi ideea. Nu uita să mulțumești susținătorilor și să-i ții la curent cu evoluția proiectului.

Proiectul „Azi ONG-uri mici, mâine ONG-uri sustenabile” este derulat de Fundația Civitas pentru Societatea Civilă Cluj în parteneriat cu Norsensus Mediaforum și beneficiază de o finanțare în valoare de 100.000,00 euro, prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.

Lucrăm împreună pentru o Europă verde, competitivă și incluzivă.

Proiect derulat de: