Ideea proiectului

Scopul nostru este să strângem 300 de euro pentru a asigura abonamentele de telemedicină pentru 100 de familii vulnerabile din comuna Cojocna pentru 3 luni. Aceste abonamente vor oferi acces la consultații medicale online, consiliere medicală și prescripții în timp real, aducând îngrijirea medicală mai aproape de oamenii din comună.

com. Cojocna, jud. Cluj, România
1.500 lei Colectați
10 Susținători
0 Zile rămase
Suma colectată:
100.00%
Obiectiv: 1.500 lei
The campaign is successful.
Creator
1 Campanii | 0 Campanii favorite

Descriere

Multe zone rurale sunt insuficient deservite, iar oamenii care trăiesc în aceste zone continuă să aibă un acces inegal la serviciile medicale. Oamenii din zonele rurale se confruntă cu dificultăți în a ajunge la un medic specialist într-un timp rezonabil, ceea ce poate agrava problemele lor de sănătate. În comuna Cojocna, ne confruntăm cu această realitate zi de zi.

Ce ne propunem?

Noi, Asociația pentru Natură și Oameni din comuna Cojocna, am decis să aducem serviciile medicale de care au nevoie locuitorii comunei noastre mai aproape de ei. Cum? Prin servicii de telemedicină!

Ce ne-am propus este un proiect pilot, prin care să asigurăm servicii de telemedicină pentru o perioada de cel puțin 3 luni pentru 100 de familii cu posibiltăți materiale reduse, care au nevoie de aceste servicii în mod regulat, având un istoric medical.

Ce înseamnă servicii de telemedicină pentru Cojocna?

Pentru persoanele cu un istoric medical, serviciile de telemedicină înseamnă siguranța că pot avea parte de o consultație medicală în timp util, fără să fie nevoie să se deplaseze pe distanțe lungi și fără costurile aferente, pe care mulți dintre ei nu și le pot permite. Mai mult, pacienții cu afecțiuni cronice pot beneficia de monitorizare regulată a stării lor de sănătate cu ajutorul telemedicinii.

Prin intermediul unui abonament, oamenii aflați în dificultate vor avea la îndemână un serviciu de consiliere medicală prin telefon, o platformă online, o aplicație mobilă și videoconferințe, toate serviciile medicale fiind oferite de o echipă certificată de doctori, asistenți și specialiști.

Familiile cu posibilități reduse din Cojocna pot avea acces la toate aceste lucruri prin intermediul unui abonament lunar în valoare de 1 euro/familie. Abonamentul include 27 de specialități medicale și non-medicale (Cardiologie, Endocrinologie, Gastroenterologie, Pediatrie, Psihologie, Ortopedie și altele) și și oferă posibilitate înregistrării istoricului medical, astfel încât situațiile medicale ale fiecărei persoane să fie analizate într-un mod integrat.

Cu ajutorul tău, putem oferi celor mai vulnerabili din comunitatea noastră serviciile medicale de care au nevoie!

Pentru a putea asigura aceste servicii familiilor vulnerabile din comuna noastră pe o perioadă de cel puțin 3 luni, avem nevoie de sprijinul a cel puțin 60 de donatori care să contribuie cu cel puțin 5 euro. Tu poți fi unul dintre ei. Cu sprijinul tău, putem produce o schimbare reală în viața celor 100 de familii din comunitatea noastră. De data asta, fiecare euro contează pe bune!

Donează 5 euro și asigură serviciile medicale de care au nevoie 5 familii cu posibilități materiale reduse din Cojocna!

Sursă imagine:  Designed by Freepik

Recompense/Impact

25 lei
Donează 25 de lei și asigură serviciile medicale de care au nevoie 5 familii cu posibilități materiale reduse din Cojocna!
2 susținători
50 lei
Donează 50 de lei și asigură serviciile medicale de care au nevoie 10 familii cu posibilități materiale reduse din Cojocna!
2 susținători
100 lei
Donează 100 de lei și asigură serviciile medicale de care au nevoie 20 familii cu posibilități materiale reduse din Cojocna!
6 susținători

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Telemedicină în Cojocna. Acces la Sănătate pentru Toți”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *