Ideea proiectului

Susține misiunea Young Famous Orchestra de a aduce muzica mai aproape de oameni și de a o face parte din viețile lor! Cumpără un bilet „în așteptare” și oferă posibilitatea de a participa la concert unei persoane care are nevoie de puterea ei transformatoare. În acest mod, contribui activ la îmbunătățirea vieții prin muzică și diseminarea misiunii noastre: #healingmusic și #musiceducation.

Cluj-Napoca, România
2.526 lei Colectați
27 Susținători
0 Zile rămase
Suma colectată:
126.30%
Obiectiv: 2.000 lei
The campaign is successful.
1 Campanii | 0 Campanii favorite

Descriere

Simfonia Iubirii este un concept de spectacol unic în România, ce aduce în fața publicului un dialog unic între știință și artă, susținut de dirijorul Vladimir Agachi și reputatul psiholog Daniel David, alături de Young Famous Orchestra. Demersul pe care Simfonia Iubirii îl propune publicului încă de la prima ediție are ca idee centrală puterea transformatoare a muzicii (#healingmusic), faptul că aceasta ne însoțește în fiecare etapă a vieții, ajutându-ne să ne înțelegem trăirile și să le integrăm armonios în evoluția noastră (#musiceducation).

Publicul este un personaj implicat activ în acest proces de conectare dintre artă și știință, minte și suflet, rațional și ipotetic, concret și abstract –  fiind parte din dialog.

Piesele selectate vor purta spectatorul într-o călătorie ce-i va permite să-și descopere, să-și explice și să-și înțeleagă trăirile prin prisma psihologiei pozitive, fiind ghidat în acest demers de prelegerile susținute de reputatul psiholog Daniel David.

Ideea campaniei Oferă un bilet în așteptare a apărut firesc din misiunea cu care am venit de la început în fața publicului și care a crescut pe parcursul anilor: să aducem muzica mai aproape de oameni, să facem cunoscută puterea ei de a transforma viețile noastre în bine și, nu în ultimul rând, să ajutăm un public cât mai divers să descopere mesajele ei!

Ne-am găsit partenerii: Asociaţia Filantropică Medical Creştină „Christiana”, Filiala Cluj – Programul Sf. Dimitrie și Asociația Culturală Cărțile pe Față”. Împreună cu ei, vrem să ajutăm 80 de persoane care luptă cu recuperarea din adicții și copii din zone defavorizate să descopere pentru prima dată puterea muzicii la concertul Simfonia Iubirii.

Targetul nostru minim este de 2000 de lei, care asigură accesul la concert pentru 20 de persoane, însă ne dorim ca un număr cât mai mare de oameni aflați în dificultate să se poată bucura de Simfonia Iubirii. Așa că, dacă strângem împreună 4000 de lei, oferim 10 bilete gratuite pentru ca 50 de persoane să poată participa la concert. Iar dacă ajungem la 6000 de lei, reușim împreună să dăruim bucuria muzicii tuturor celor 80 de persoane pe care ni le-am propus, oferind 20 de bilete gratuite.

Susține misiunea Young Famous Orchestra de a aduce muzica mai aproape de oameni și de a o face parte din viețile lor!

Cumpără un bilet „în așteptare” și oferă posibilitatea de a participa la concert unei persoane care are nevoie de puterea ei transformatoare. În acest mod, contribui activ la îmbunătățirea vieții prin muzică și diseminarea misiunii noastre: #healingmusic și #musiceducation.

Cu 49 de lei poți cumpăra o “jumătate” de bilet în așteptare și, în semn de recunoștință, primești un cod de reducere de 10% pentru biletul tău!

Cu 99 de lei poți cumpăra un bilet în așteptare și, în semn de recunoștință, primești un cod de reducere de 20% pentru biletul tău!

Locurile aferente biletelor ”în așteptare” vor fi alocate aleator, pentru a proteja intimitatea beneficiarilor.

Despre noi 

Young Famous Orchestra (YFO) reprezintă tinerețea și energia emanată de un colectiv orchestral tânăr şi pasionat, dar și renumele construit prin munca și devotamentul unor nume consacrate, modele morale și exemple de excelență și performanță profesională.

Fondată în 2015 de către carismaticul dirijor Vladimir Agachi, Young Famous Orchestra este cea mai tânără și dinamică orchestră din Transilvania, beneficiind de înalt patronajul „Universității Babeș-Bolyai”, precum și de parteneriate valoroase cu instituții publice și de cultură locale (Primăria Cluj-Napoca, Academia de Muzică „Gheorghe Dima”). Artiștii reuniți sub bagheta YFO au concertat în cadrul unor evenimente inedite alături de Dan Grigore, Daniel David, Irina Margareta Nistor, Sânziana Mircea, Paul Andre Bempechat, Analia Selis, Omar Massa, Mariano Castro, Ilian Gârneț, Bogdan Bob Rădulescu, David & The Six Martini.

Asociația Young Famous Orchestra creează legături valoroase între orchestra formată din cei mai talentați tineri instrumentiști români și muzicieni consacrați cu reputație internațională. Conceptul Young Famous Orchestra își propune să readucă muzica clasică în prim-planul vieții culturale românești printr-o abordare modernă a concertului simfonic și apropierea acestuia de publicul tânăr. Concertele Young Famous Orchestra au adus în sală aproximativ 15 000 de persoane.

Vladimir Agachi este unul dintre cei mai activi tineri dirijori români, formarea sa muzicală fiind marcată de perfecționarea la Staatsoper Berlin sub îndrumarea unuia dintre marii dirjori ai lumii: Daniel Barenboim. Aparițiile sale sunt caracterizate de o deschidere specială către public: caracterul formal și adesea sobru al concertelor de muzică clasică este înlocuit de un dialog cald cu spectatorii, de o prezentare inedită și neconvențională a partiturilor pe care le dirijează. Publicul este deseori invitat să facă parte în mod activ din fenomenul muzical, fie așezat în orchestră, fie chiar ca dirijor. Palmaresul artistic este conturat de concerte alături de filarmonici din România și internaționale (Porto, Wroclaw, Boston, Haifa, Arklangelsk, Piura), precum și obținerea unor burse internaționale, printre care participarea la prestigiosul festival de la Tanglewood (SUA). În prezent, Vladimir Agachi este cadru didactic – lector universitar al Universității din Oradea, Facultatea de Arte, Departamentul de Muzică.

Psihologul Daniel David, considerat unul dintre cei mai influenţi psihologi români, este profesor de Ştiinţe cognitive clinice la Universitatea „Babeş-Bolyai” (UBB) din Cluj-Napoca, director fondator al Departamentului de Psihologie Clinică şi Psihoterapie de la UBB, adjunct professor la Mount Sinai School of Medicine, New-York, SUA, şi director pentru cercetare al prestigiosului institut Albert Ellis Institute, New York, SUA. În anul 2015, Daniel David a publicat și lucrarea monografică „Psihologia poporului român. Profilul psihologic al românilor”. Este directorul fondator al Clinicii Universitare de Psihologie „Babeş Bolyai – PsyTech” şi preşedintele fondator al Asociaţiei de Psihoterapii Cognitive şi Comportamentale din România. Ca practician, este psiholog principal în psihologie clinică şi psihoterapie acreditat de Colegiul Psihologilor din România şi supervizor în psihoterapie acreditat de Albert Ellis Institute (diplomate) şi de Academy of Cognitive Therapy (diplomate) din SUA. În anul 2020 a fost ales în funcția de rector al Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca.

Recompense/Impact

49 lei
Cumpără o jumătate de bilet „în așteptare” în valoare de 49 lei, iar noi îl vom asocia cu o altă jumătate de bilet achiziționată pentru a oferi posibilitatea de a participa la concert unei persoane care are nevoie de puterea transformatoare a muzicii. #healingmusic și #musiceducation. Ca să ne exprimăm recunoștința, primești un cod de reducere de 10% pentru biletul tău la Simfonia Iubirii! Vei primi codul de reducere la sfârșitul zilei în care ai achiziționat biletul ”în așteptare”.
Luna sau anul nu au fost selectate
12 susținători
48Recompense disponibile
99 lei
Cumpără un bilet „în așteptare” în valoare de 99 lei și oferă posibilitatea de a participa la concert unei persoane care are nevoie de puterea transformatoare a muzicii. #healingmusic și #musiceducation.  Ca să ne exprimăm recunoștința, primești un cod de reducere de 20% pentru biletul tău la Simfonia Iubirii! Vei primi codul de reducere la sfârșitul zilei în care ai achiziționat biletul ”în așteptare”.
Luna sau anul nu au fost selectate
15 susținători
15Recompense disponibile

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „#healingmusic #musiceducation”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *