Ideea proiectului

See behind the design.

Human-Made products.

Folosim design-ul pentru a rezolva probleme sociale şi personale.

Cluj Napoca, Cluj, România
100 lei Colectați
2 Susținători
0 Zile rămase
Suma colectată:
10.00%
Obiectiv: 1.000 lei
Minimum amount is lei Maximum amount is lei
lei
Creator
1 Campanii | 0 Campanii favorite

Descriere

Dăruind înapoi comunității!

Scopul nostru este să creăm un spațiu în care oamenii vulnerabili să își reinventeze viața folosind una dintre caracteristicile noastre naturale: creativitatea.

Suntem designeri și ceea ce oferim este un mod real de viață – viața designerilor care lucrează cu oameni greu de angajat sau care se află în situații vulnerabile. Îi învățăm și îi ajutăm să dobândească diferite abilități în diverse domenii de design pentru a crea o comunitate de antreprenori și oameni cu abilități noi care vor colabora în viitor.

 

 

Am creat MANUFACTURA ca un spațiu de întâlnire pentru creativitate și creștere, pentru un stil de viață mai bun și mai valoros și pentru a înțelege valorile în care credem.

Viziunea noastră este de a construi o platformă pentru potrivirea nevoilor și vânzarea produselor de design co-create. Dar până atunci, încercăm să creștem comunitatea Manufactura.

 

 

Avem două nevoi reale care se întâlnesc în mijloc – nevoia oamenilor vulnerabili de a face parte dintr-o comunitate în care ei ca indivizi și munca lor contează, și nevoia antreprenorilor de a-și crește afacerile și de a avea un impact social.

 

Ce veți susține?

Vom finanța următoarea ediție a Manufactura, astfel încât să putem crește comunitatea de antreprenori și oameni care învață abilități noi, și apoi să construim o platformă pentru potrivirea nevoilor lor, cu scopul de a crește împreună.

Acum, căutăm oameni care sunt interesați de evoluția societăților și care doresc să investească bani în ceva durabil.

Oamenii noștri au o înțelegere mai largă a consumerismului și a modului în care merg lucrurile cu producția în masă din spatele marilor industrii.

Mesajul nostru este că susțineți o poveste de reinventare a cuiva; veți purta un produs manifest pentru creativitate, un accesoriu pentru utilitate și simplitate.

Design life differently.
Donează acum!

 

Recompense/Impact

50 lei
Thank You Card.
iunie, 2024
Timpul estimat al livrării
2 susținători
150 lei
Thank You Card and a Sticker.
iunie, 2024
Timpul estimat al livrării
0 susținători
300 lei
Breloc chei din piele naturală.
iunie, 2024
Timpul estimat al livrării
0 susținători

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „MANUFACTURA – See behind the design!”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *